След като публично обяви за раздялата си с Християн Гущеров, съпругата

...
След като публично обяви за раздялата си с Християн Гущеров, съпругата
Коментари Харесай

Ексклузивно! Светлана: С нов мъж съм! Християн е беден и гладен! 

След като обществено разгласи за раздялата си с Християн Гущеров, брачната половинка му Светлана призна, че към този момент има и нов мъж в живота си

В стори в Инстаграм тя подкани своите почитатели да задават въпроси на персоналната й астроложка Габриела с артистичен псевдоним Близначката. На едно от запитванията от почитатели, Светлана дава отговор: „ Мале, аз съм зодия Стрелец със Скорпион.

Интересна композиция “.

Кой е тайнственият мъж, с който Светлана признава, че е във връзка, не излиза наяве, но със сигурност не е Християн Гущеров. Той е Рак и плеймейтката постоянно е казвала, че го е избрала поради зодията, защото нейните представители са домошари и обичат фамилията и уюта.

 

В последното си стори моделката, която е зодия Стрелец, разкрива, че новата й половинка е Скорпион, което е много рискова композиция съгласно астролозите.

„ Искам да споделя с вас, че от през днешния ден към този момент не съм по отношение на Християн Гущеров. Важно е да знаете, че ние си оставаме другари и ще продължа да го почитам като татко на децата ни. Решението ни за разлъка е взаимно и не е породено от трети човек “, съобщи самата Светлана предходната седмица в Инстаграм.

 

Ден по-късно тя честити рождения ден на брачна половинка си, публикувайки остаряла обща фотография с надпис: „ Честит рожден ден. Обичам те “. Това породи подозрения за стопляне на връзките. Близки до Гущерова обаче са безапелационни, че двамата са разграничени, а плеймейтката го е поздравила с топли думи и любов като към татко на четирите й деца.

 

Според осведомени, Светлана от дълго време желала да зареже Християн поради проблемите му с алкохола и хазарта, само че не намирала храброст. Именно новият загадъчен мъж до нея, зодия Скорпион, й дал криле и сили да напусне Гущеров.

Източник: crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР